Workshop Pizza maken

zondag 8 maart van 15 tot 20 uur 

Na een jarenlang onderzoek van het Wetenschappelijk buro van het BUTFF presenteren we: het bijna volmaakte pizzadeeg
Onder leiding van Meester Pizza bakker Paulo laten we u zien hoe u zelf dit pizzadeeg kan maken. Dat alles in tegenwerking van zijn assistent Adriano


15.00 uur - Iedereen wordt verwelkomd en we beginnen met het eten van een vers gemaakt broodje. Het broodje is van het deeg dat we deze middag gaan maken.

15.30 uur - Aan de hand van verschillende filmpjes laten we zien hoe men denkt dat je het beste pixzza deeg kunt maken.

16.00 uur - We starten met het maken van het deeg.

17.30 uur - Het deeg is klaar en we kunnen onze Pizza gaan maken.

18.00 uur - De eerste pizza's kunnen in de oven

Tijdens het kneden en bakken laten we aan de hand van BUT films zien hoe het moet EN hoe het niet moet.

Deelnemen: 10 euro (incl. pizza en een consumptie)
U kunt reserveren via dit contactformulier
LET OP!!!! Locatie BRANDPUNT, Reigerstraat 16 Breda

Brandpunt

Brandpunt
Reigerstraat 16, 4811 XB Breda