Bij BUTFF zijn we altijd op zoek naar mensen met enthousiasme, goede ideeën en doorzettings vermogen.
Vooruitlopend op het festival hebben we hard mensen nodig maar ook tijdens het festival!

Om het festival te realiseren zijn we op het IDFX kantoor het hele jaar bezig om van alles voor elkaar te krijgen. Hieronder vind je een overzicht van de huidige openstaande functies.

Marketing:

-Meedenkende vormgever of illustrator die van het programmaboekje, via de identiteit van het BUTFF en de films, een beleving kan maken via zowel tekstueel als visueel. Een creatieve opdracht die elke bezoeker van het BUTFF zal zien!

-Ben jij tekstenschrijver met passie voor de B-movie, Underground en Trash films en alles eromheen en heb je daarbij een sterke behoefte om anderen te overtuigen van deze passie? Schrijf dan artikelen voor onze BUTFF website en zorg ervoor dat elke filmliefhebber overtuigd raakt! Uiteraard helpen en ondersteunen wij jou in het schrijven van deze artikelen met onze kennis en creativiteit.

Catering:

-Koks die tijdens het festival voor een groot aantal mensen een lekker daghap willen maken.

-Koks assistenten wil je iever in de bediening, snijkeuken of broodjes bar iets betekenen, dan ben je ook welkom.

Productie:

-Runners bulk je van de energie en vindt je het leuk met artiesten en muzikanten in aanraking te komen, dan is deze job echt iets voor jouw. De stage opbouwen en weer afbreken, assisteren bij performance en techniek ... tijdens het festival kunnen we wel wat handjes gebruiken.

-Affiche plakker kom je overal onze affiches tegen?? Dat is mooi want dan zijn we goed bezig. Heb je ze nog niet gezien, dan kun je daar misschien iets aan doen, meld je aan en verspreidt onze affiches.

En nog veel meer!

Heb je voor een van deze vacatures of een andere taak belangstelling vul dan het AANMELDINGSFORMULIER in en we nemen snel contact met je op.