Afbeelding: 

Monique Hendriks

Monique Hendriks is een performer die ook schrijft en in allerlei vormen haar zelf voor het voetlicht plaatst. Bij BUTFF 1m2 podium gaat zij een kort experiment uit voeren. Wellicht dat zij het publiek tart. Hieronder een citaat van haarzelf over haarzelf:

Afbeelding: 

P2tje

P2tje alias Peter Paul Knechten, noemt zichzelf een Selfmade performer.  Een performer die flirt met spoken word en ANGST. Eenvoudig burger, consument en werknemer die woont en werkt in Breda. Houdt van de goede horrorfilm. Haalt zijn inspiratie uit het alledaagse. Actuele gebeurtenissen in combinatie met het persoonlijke, verwerkt hij in zijn met dadaïstische en humoristische trekjes omklede acties. 

Te zien op zaterdagmiddag 5 september 15.00 tot 15.10 u. Festivalplein. Onderdeel: 1m2 BUT Open Podium.

Ruth Terwiel

Ruth Terwiel maakt deel uit van het SADDERBUTWEISER TRIO, samen met Johanna Schweizer en Pleuni Depmann.

Pleuni Depmann

Pleuni Depmann maakt onderdeel uit van het SADDERBUTWEISER TRIO, samen met Johanna Schweizer en Ruth Terwiel.

Afbeelding: 

Johanna Schweizer

Johanna Schweizer, beeldend kunstenaar, muzikant. Vormt samen met Pleuni Debmann en Ruth Terwiel het SADDERBUTWEISER TRIO.

Afbeelding: 

Jeroen Kuster alias Joe Kisser

Beeldend kunstenaar woont en werkt in Rotterdam. Nam vorig jaar deel aan Interference 2013: Evilution?. Een evenement waar kunst en wetenschap elkaar ontmoeten. Tijdens de cultuurnacht 2014 van Breda, trad hij op als Joe Kisser met zijn Noise- en geluidstafel. Dat was zo'n succes dat wij hem uitgenodigd hebben om tijdens het BUTFF2014 op de laatste dag van het festival, op te treden.

Afbeelding: 

Rijminstructeur en Partner

Zondag 7 september liever naar BUTff dan naar de kerk? Geen probleem, hang eigenhandig uw vuile was buiten bij het Biechtwasmandje.

Afbeelding: 

Sven de Swerts

Sven de Swerts omschrijft zichzelf als theatraal poet, theateracteur en korte film-regisseur. Studeerde multimedia aan CVO Zuid te Antwerpen. Trad op in Wenen, Brussel, Rotterdam, Boxtel, Antwerpen en Breda (stond bijvoorbeeld  in 2010 bij het BUTFF op de planken in Theater de Boulevard).

Dit jaar, 2014: speelt bij Theater Osea (Antwerpen) en stond in een Rockopera. Presenteert Arthouse en metal zonder muziek.