Ruth Terwiel

Ruth Terwiel maakt deel uit van het SADDERBUTWEISER TRIO, samen met Johanna Schweizer en Pleuni Depmann.

Pleuni Depmann

Pleuni Depmann maakt onderdeel uit van het SADDERBUTWEISER TRIO, samen met Johanna Schweizer en Ruth Terwiel.

Afbeelding: 

Johanna Schweizer

Johanna Schweizer, beeldend kunstenaar, muzikant. Vormt samen met Pleuni Debmann en Ruth Terwiel het SADDERBUTWEISER TRIO.

Afbeelding: 

Jeroen Kuster alias Joe Kisser

Beeldend kunstenaar woont en werkt in Rotterdam. Nam vorig jaar deel aan Interference 2013: Evilution?. Een evenement waar kunst en wetenschap elkaar ontmoeten. Tijdens de cultuurnacht 2014 van Breda, trad hij op als Joe Kisser met zijn Noise- en geluidstafel. Dat was zo'n succes dat wij hem uitgenodigd hebben om tijdens het BUTFF2014 op de laatste dag van het festival, op te treden.

Afbeelding: 

Joey van Doesburg

Joey van Doesburg bespeelt koperen blaasinstrumenten. Van trompet tot bes bas, de bastuba. Hij arrangeert muziek, onder andere voor grote symfonische blaasorkesten en brassbands e. m. Vanaf zijn 12e jaar speelt hij trombone. bas trombone, tenor trombone. Maar ook es bas, euphonium en bugel. Een veelzijdig muzikant.

Wat hem betreft is de trombone een baldadig instrument, waarme hij uit een soort van opstandigheid samenwerkt met Merlijn Huntjens. Contrasten creëren als het ware, zoals hij het zelf uitdrukt.  Zij vormen samen Tromboëzie.

Afbeelding: 

Danny van der Laan

Danny van der Laan. Beeldend kunstenaar, performer, muzikant. Was de afgelopen BUTFF edities regelmatig te zien  met onverwachte performance acties. Dit jaar voert van der Laan de openingsperformance uit op woensdag 4 september.


Een ding is zeker: met hem weet je nooit wat je, vooral inhoudelijk, kunt verwachten.


Onlangs maakte hij deel uit van een expositie bij de Neue Galerie Landshut in Duitsland, samen met de beeldend kunstenaar Marc van Elburg.

Afbeelding: 

Lars Reen

Performance kunstenaar
Zanger
Organisator
Lars Reen is in 2015 afgestudeerd aan het AKV ST|Joost Breda. Hier studeerde hij Autonome Beeldende kunst met een focus op performance kunst. Zang en film zijn mediums die binnen zijn atelier centraal staan. Hij is geïnteresseerd in de driehoek verhouding tussen het podium, de performer en het publiek.

Samen met Imke Zeinstra organiseer hij performance evenementen onder de naam Experience.