Afbeelding: 

Derrel Niemeijer

Derrel Niemeijer is meervoudig aanwezig met de expositie ‘Hitlerkever’, punk/metal en Gaultier in de blender, project A.P.E als openingsact en als een van de Poëziebus dichters. Houd je vast bij dit fenomeen die alle kanten uitspat als je er niet op bedacht bent…..!

Hij zal hier bij het BUTFF ook een bundel presenteren aan een van de initiatiefnemers van het Poëziebusdichters project. Verder zijn de aan poëzie gerelateerde (kunst) uitgaven van alle andere bundels naast eigen werk van Niemeijer te zien in zijn expositie.


Ruth Terwiel

Ruth Terwiel maakt deel uit van het SADDERBUTWEISER TRIO, samen met Johanna Schweizer en Pleuni Depmann.

Afbeelding: 

Johanna Schweizer

Johanna Schweizer, beeldend kunstenaar, muzikant. Vormt samen met Pleuni Debmann en Ruth Terwiel het SADDERBUTWEISER TRIO.

Afbeelding: 

Jeroen Kuster alias Joe Kisser

Beeldend kunstenaar woont en werkt in Rotterdam. Nam vorig jaar deel aan Interference 2013: Evilution?. Een evenement waar kunst en wetenschap elkaar ontmoeten. Tijdens de cultuurnacht 2014 van Breda, trad hij op als Joe Kisser met zijn Noise- en geluidstafel. Dat was zo'n succes dat wij hem uitgenodigd hebben om tijdens het BUTFF2014 op de laatste dag van het festival, op te treden.

Afbeelding: 

Rijminstructeur en Partner

Zondag 7 september liever naar BUTff dan naar de kerk? Geen probleem, hang eigenhandig uw vuile was buiten bij het Biechtwasmandje.

Afbeelding: 

Sven de Swerts

Sven de Swerts omschrijft zichzelf als theatraal poet, theateracteur en korte film-regisseur. Studeerde multimedia aan CVO Zuid te Antwerpen. Trad op in Wenen, Brussel, Rotterdam, Boxtel, Antwerpen en Breda (stond bijvoorbeeld  in 2010 bij het BUTFF op de planken in Theater de Boulevard).

Dit jaar, 2014: speelt bij Theater Osea (Antwerpen) en stond in een Rockopera. Presenteert Arthouse en metal zonder muziek.