Afbeelding: 

Nieuwe Tijden

Kleine objecten der vreugde polijsten onze smijt praktijken.
Uit ons hart schijnt een disco licht.
Ervaringskunst, Grafisch ontwerp, Interieur ontwerp en Event styling doen samen een dansje in Concept Store Nieuwe Tijden, Houtmarktpassage 30a te Breda. Vanuit onze winkel/atelier maken we landschappen, interactieve omgevingen en objecten. We gaan voor verwondering, spel en ongeremde fantasie.

Logica 1+1=2
liefde 1+1=11

Afbeelding: 

Arjan van den Haak

Arjan van den Haak. Hij hield als jongen al zoveel van spannende griezelboeken over (weer)wolven, vampiers en geesten, dat hij zelf griezelverhalen ging bedenken. In 2011 kwam zijn eerste griezelboek ‘Nick en de Nevelheksen‘ uit.

De reacties van lezers waren zo enthousiast dat hij besloot hier een vervolg aan te geven. Dit werd ‘Nick en de schaduwen van Utrecht’. Het tweede deel in de serie schrijverszoon, waarvoor Paul van Reeven de vaste illustrator is.

Afbeelding: 

Awee Prins

Awee Prins (51) is filosoof en universitair docent fenomenologie, hermeneutiek en filosofie & kunst van de Faculteit Wijsbegeerte aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In zijn boek 'Uit Verveling' stelt hij dat de verveling de onderdrukte grondstemming is van deze tijd, waarin ons weliswaar alles ter beschikking staat, maar eigenlijk niets ons nog werkelijk raakt. Volgens filosoof Awee Prins kunnen uit verveling kunnen de grootste dingen groeien. Het gebeurt alleen niet meer.

Afbeelding: 

Jean-Michel van Braak

Jean-Michel zag het licht in 1977 in een klein Brabants dorpje. Te klein, want met reislustig frans bloed in de aderen trok hij al snel naar het grote Breda. Daar doorliep hij de St. Joost Academy of Arts. Hij ontdekte daar zijn passie voor het licht en zijn talent voor compositie, tekening en het beeld.
Een passie die hem al op veel bijzondere en beroemde plekken heeft gebracht en vele mensen heeft doen ontmoeten.

Afbeelding: 

Renee van Trier

Renee van Trier is zowel performer als beeldend kunstenaar als filmer. Zij is in staat  met haar performances een sfeer van hilariteit en pijnlijkheid op te roepen  die rechtstreeks verwijst naar de realiteit. De kunstenaar over zichzelf: "In mijn performances creëer ik een sfeer van hilariteit en pijnlijkheid die rechtstreeks verwijst naar de realiteit. De personages die ik in mijn performance presenteer komen vaak tot stand uit subculturen die op verering van sterren gebaseerd zijn. Ik kan juist ook deze groep representeren omdat ik mij daarmee verwant voel.

Josse Kok

Josse Kok [Dordrecht] begon met dichten rond 2000. Begin 2010 kroop hij uit zijn schulp en besloot dat hij kon overleven op een podium. Hij participeerde in enkele slams, en dat ging hem goed af. Dit resulteerde in winst op de Venlo Slam. Zijn poezie hangt ergens tussen de breekbare liefdesverklaring en de frustratie-uiteinde tirade. Door middel van zijn poëzie en performance weet hij menig publiek te boeien. Vooral in de Poetry Slam had hij succes. Zijn performance kenmerkt zich door een aanzwellende intensiteit, een voortrazend ritme en een bevangen.

Afbeelding: 

Viviane Rose

Viviane Rose omschrijft zichzelf als een full-time performance artiest en levensactivist. Vooral actief als dichter in de koudere maanden als de pollen gaan liggen, komt alles samen in wat zij noemt een ‘poetry-show’. Viviane Rose is als een camelion, zij verandert regelmatig van haarkleur en andere details. Heeft aan de lopende band allerlei theatrale acties die je aan het denken zetten.