wo 16 jul '14 - 21:00 tot 23:00

Bij Worm in Rotterdam geeft het BUT Film Festival een presentatie en vertoont twee films als introductie tot hetgeen waar BUTFF voor staat.

Dorien Eggink & Paul Hagenaars, het stel dat dit zeer bijzonder filmfestival oprichtte zullen aanwezig zijn en open staan voor vragen en interviews. Ook Yves Sondermeier een van de regisseurs van de hoofdfilm 'The Miracle of Life' is aanwezig om zijn film te introduceren.

Voorafgegaand aan de films een korte presentatie door Festival directeur Paul Hagenaars over het 'About Brains' thema van al weer de 9de editie van het BUT Film Festival.

'About Brains'...
De mens en on-medemens, wat komt na de apocalyps, epidemieėn en voetbal euforie?! Zijn er hersenen nodig om te overleven, of kun je 'gelukkig' zijn zonder grijze massa?

The Apocalypse (2013) - short film
Vier ongeïnspireerde vrienden proberen met een geweldig idee te komen om een verveelde zaterdagmiddag door te brengen. Andrew Zuchero regisseerde en schreef dit korte film debuut. Deze verkreeg veel aandacht op het prestigieuze Sundance Film Festival.

The Miracle of Life (2013) - feature film
Het hartverscheurende verhaal van een placenta die opgevoed wordt als mens, christenen en soldaat! Van Joėl Rabijns en Yves Sondermeier. Gemaakt in Belgiė, een zogenaamde Body horror comedy.

Mocht je voor deze woensdagavond geen tijd hebben om naar WORM Rotterdam te komen, kom dan naar de grote hoofdmaaltijd, oftewel het 'BUT Film Festival' in Breda (3 t/m 7 september). Zelfs zonder in het filmprogramma te duiken is het op het BUTFF binnenplein genieten van een ijzersterk en spectaculair randprogramma zoals velen al hebben ervaren.

Houd onze website en facebook in de gaten voor de verdere updates!

Link naar facebook pagina Miracle of life

Jaar:

MORE